Kinderkleding

Resultaat 1‚Äď12 van de 15 resultaten wordt getoond

Duurzame Kinderkleding

Future-Icon is een duurzaam Nederlands kledingmerk voor het hele gezin. Kies uit onze collectie duurzame hoodies, t-shirts en andere kinderkleding van hoge kwaliteit. Zo vader zo zoon, zo moeder zo dochter. Ga geheel in stijl met je gezin op stap dankzij de comfortabele kleding van Future-Icon.

Duurzame kinderkleding van Future-Icon.

Kleding voor uw kind heeft speciale aandacht nodig. We willen niet alleen dat onze kinderen warm en veilig zijn, maar we willen ook dat onze kleintjes er stoer, lief, mooi en stijlvol uitzien. Daarom heeft Future-icon een collectie kinderkleding waar aan alles is gedacht. Onze collectie volledig uitgerust met de mooiste en zachtste stoffen en toffe prints. Van comfortabele hoodies tot exclusieve T-shirts, voor elke mama en papa is er wel iets te kiezen. Of natuurlijk voor alle trotse opa’s, oma’s, tantes of ooms.

Elk stuk van garderobe van je kind is terug te vinden in onze collectie. Wanneer je kiest voor kinder T-shirts van Future-Icon dan kies je voor een kwaliteit T-shirt dat jaren meegaat. Bij Future-Icon vind je T-shirts van World Citizen, Future Icon Brand T-shirts of Future Icon badge T-shirts. Voor welk shirt je ook kiest, je kiest altijd voor een duurzaam, kwaliteit T-shirt gemaakt van 100% biologisch katoen!

Kinderkleding van Future-icon, de meest exclusieve uitstraling in je garderobe.

Zowel T-shirts als hoodies zijn erg onmisbaar in de kindergarderobe. Het is gemakkelijk aan te trekken en je kunt het met veel kledingstukken combineren. Doordat deze kledingstukken zo veelzijdig zijn hebben wij bij Future-icon een ruim assortiment met verschillende T-shirts en hoodies voor de allerkleinsten. Hiermee cre√ęer je een stijlvolle, exclusieve look waar zeker naar om gekeken wordt. De kinder T-shirts en hoodies van Future-Icon worden duurzaam gemaakt en gaan jaren mee. Heb je nog geen garderobe met exclusieve uitstraling in je kast liggen? Kijk dan eens op de website van Future-Icon.

T-shirts, hoodies en uiterst comfort

Onze kleintjes moeten er uiteraard netjes uitzien en de kleding moet warm en comfortabel aanvoelen. Niemand die dit beter begrijpt dat de ouders. Alleen de fijnste T-shirts en hoodies worden zorgvuldig vervaardigd met de drager in gedachten. Kinderkleding moet comfortabel zijn, maar comfort doet niet onder voor modieuze stijl. Laat het aan de ouders over om de kleine kinderen er modieus en comfortabel uit te laten zien met de nieuwe collectie kinderkleding van Future-icon!

Future-Icon.

Zoals gezegd is Future-Icon een Nederlands kledingmerk. De Future icon kenmerken zijn:

  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Duurzame kleding
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Gemaakt van 100% biologisch katoen eventueel aangevuld met maximaal 15% gerecycled polyester.
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Het polyester zal nooit de huid raken
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Unieke en exclusieve uitstraling
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Hoogwaardige kwaliteit¬†

Zo weet je zeker dat T-shirts, maar ook de sweaters en hoodies van Future-Icon altijd zacht aanvoelen. Future-Icon is een street fashion merk dat sterk in opkomst is. Dat komt omdat het street fashion merk Future-Icon een Nederlands kledingmerk is, met een unieke uitstraling, dat kleding van hoge, duurzame kwaliteit verkoopt voor het hele gezin.

Retourneren van bestelde artikelen.

Een besteld artikel mag je altijd, binnen 14 dagen, retour sturen. Je kunt het artikel ruilen of je geld terug ontvangen. Meld even, per e-mail, info@future-icon.com, dat je het artikel terug stuurt en waarom. Wij sturen je dan een PostNL-retourlabel en de instructies toe. We storten het geld terug via de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Dat doen we zodra we jouw artikel in goede staat retour hebben ontvangen.