Pet met Future-Icon Borduur

40,00

Het is niet voor niets dat bijna iedereen wel een pet in zijn óf haar kledingkast heeft liggen. Want een pet is veel meer dan alleen maar een accessoire. Met een pet maak je jouw outfit af. Zeker met de pet met Future-Icon borduur. Bij deze 2-tone snapback (verstelbare) pet is het Future Icon logo in 3D geborduurd. De klep en de eyelets (kleine ringetjes) hebben een contrasterende kleur. 

De Future-Icon pet is gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix dat voor deze pet bestaat uit 80% acryl en 20% wol. De pet is voorzien van een rechte klep en heeft een verstelbare sluiting aan de achterzijde. De pet met het, in 3D geborduurde logo  is verkrijgbaar in één maat die iedereen past. De verstelbare sluiting zorgt ervoor dat de pet ook werkelijk iedereen past en dus niet zomaar van je hoofd af kan waaien. Zorg er wel voor dat je de pet niet zo strak op je hoofd vast maakt dat je er een rode rand van krijgt.

Met deze stoere, kwalitatieve goede pet van Future-Icon maak je jouw outfit helemaal compleet.

Artikelnummer: TB6089-EMBRO Categorieën: ,

Beschrijving

De pet met Future Icon borduur is niet alleen een stoere pet maar ook een pet met meerdere functies zoals:

  •     Door de rechte klep van de 2-tone snapback pet worden je ogen beschermd tegen de zon. Heb je de zon op de rug schijnen dan draai je eenvoudig je pet om en beschermd de klep je nek tegen verbranden.
  •     Een Future Icon pet zorgt er ook voor dat je hoofd beschermd wordt tegen de zon. Zo verbrand je hoofdhuid niet en de pet houdt je hoofd bovendien koel
  •     In de winter zorgt een Future-Icon pet er juist voor dat je hoofd niet teveel afkoelt. Als je hoofd warm is voelt je lichaam ook warmer aan. Je haar kan door vriesweer beschadigd raken. Door het dragen van een pet kun je dat voorkomen.

Future-Icon is een Nederlands kledingmerk dat (uniseks) kleding en accessoires, zoals petten, van hoogwaardige kwaliteit maakt, voor dames, heren én kinderen. Het merk Future-Icon focust zich op duurzaamheid. Daarom maakt Future-Icon alleen gebruik van 100 % biologisch katoen én van polyester dat wordt gemaakt van gerecyclede petflessen. We werken met het GOTS (Global Organic Textile Standard) label dat het strengste certificering is voor textiel dat gemaakt is van biologische vezels. Naast het GOTS certificaat hebben we ook het PETA certificaat dat betekent dat, het bij het maken van Future-Icon kleding, geen dierlijke producten gebruikt wordt. 

Extra informatie

Maat

ONE SIZE

Kleur

Zwart

Stof & materiaal

Hoogwaardige wolmix