Roze / Zwarte Pet Met Future-Icon Badge.

35,00

In de ochtend op zoek moeten naar je zonnebril en ook je haar nog moeten doen terwijl je toch al zo weinig tijd hebt. Vergeet het maar, want door deze roze met zwarte Future-Icon pet is dit verleden tijd. Haal snel deze pet uit je kast en hij zal je beschermen tegen een bad-hair day en de zon in je gezicht. Je zult met deze pet daarom ook minder snel verbranden in je gezicht en/of nek.

Ook in de winter zal deze pet zorg dragen voor je hoofd en haar. Hij zal er namelijk voor zorgen dat je hoofd niet teveel afkoelt. Ook zal bij het dragen van de pet je haar minder snel beschadigen bij vriesweer. Een extra voordeel is dat deze pet jouw outfit helemaal af kan maken door zijn design en de unieke Future-Icon badge, waarmee hij bedrukt is. Bij het produceren van deze pet is naar elk detail is gekeken. Zo zijn naast de klep ook de eyelets voorzien van de prachtige roze kleur. Jij kunt zelfverzekerd de deur uit en laat ook nog eens zien dat jij nadenkt over hoe jouw kleding en accessoires geproduceerd worden. 

Deze pet is verkrijgbaar in one size. De verstelbare sluiting aan de achterkant zorgt er echter voor dat de pet  aan te passen is in maat tot jij vindt dat hij comfortabel aansluit op je hoofd. Past de kleurcombinatie of de badge niet helemaal bij de rest van jouw kleding. Geen zorgen! De pet is verkrijgbaar met verschillende bedrukkingen en in verschillende kleuren

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De pet is gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix bestaand uit 80% acryl en 20% wol. Hiermee kunnen we garanderen dat deze pet van goede kwaliteit is. Naast een goede kwaliteit zijn wij als Future-Icon gefocust op het duurzaam produceren van onze kleding en accessoires. De fabrieken waarmee wij werken geven daarom voorrang aan organische of gerecyclede materialen. 

Extra informatie

Kleur

Roze

Maat

ONE SIZE

Stof & materiaal

80% acryl 20% wol, Hoogwaardige wolmix