Money Calling T-shirt (Wit)

44,95

Je wordt gebeld… Door geld en succes! Met dit Future-Icon Money Calling T-shirt wit straal je een en al succes uit. Je hebt het gemaakt in deze wereld en iedereen mag dit zien! Je werkt hard en doet er alles aan om je doelen te bereiken. Future-Icon ondersteunt deze instelling. Met het Money Calling logo op je shirt laat je zien dat jij de nieuwe C.E.O van jouw leven bent, de nieuwe Future-Icon! 

Dit shirt past perfect bij iedere outfit. Of je nu voor casual gaat of voor sjiek, jij maakt een statement met die shirt. Want niemand hoeft genoegen te nemen met minder dan succes!  Door de hoge kwaliteit van dit shirt dat voor 100% uit biologisch katoen is gemaakt zit het ook nog eens als gegoten. Heerlijk zacht en soepel. Want waarom zou iemand die voor succes gaat een shirt aantrekken dat niet lekker zit?

Artikelnummer: FI755-white-mnycllng Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Dat dit Future-Icon T-shirt Money Calling voor 100% uit katoen bestaat is geen toeval.  Onze focus ligt namelijk op duurzaamheid. Duurzaam textiel wordt gekweekt, verwerkt en geproduceerd met minimale impact op het milieu. De energiekosten, het grondstofgebruik, de broeikasgassen en kooldioxide-emissies de afvalproductie én de toxische emissies worden tot een minimum beperkt.

Biologisch katoen is een natuurlijke, ggo-vrije vezel die veel minder water vereist dan conventioneel katoen.  De resten van het scheidingsproces van de katoen worden gerecycled tot dierenvoeding. Hiervoor maken we gebruik van de GOTS standaard. Dit is de strengste certificering voor textiel van biologische vezels. De werkwijze en certificering houdt rekening met de volledige productieketen, van de de oogst op de katoenvelden tot het exporteren van onze kleding. Zo draagt Future-Icon bij aan een duurzame en schonere wereld.

Extra informatie

Gewicht0,18 kg
Maat

L, M, S, XL, XXL

Gewicht (GSM)

180GSM

Kleur

Wit

Fitting

Model: vrouw is 165cm, draagt maat M

Stof & materiaal

100% biologisch katoen

Wasinstructies

Niet in de droger, Wassen op normaal programma (30 graden)