T-shirts

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Dames & Heren T-Shirts

Bij Future Icon werken we met fabrieken die alleen gebruik maken van organische of gerecyclede materialen die zorg dragen voor jouw huid én het milieu. Onze duurzame dames en heren T-Shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Daarmee voldoet het hele productieproces aan de strengste milieu certificeringen, en draag jij met Future-Icon bij aan een beter milieu.

Future-Icon, een Nederlands kledingmerk, verkoopt hoogwaardige duurzame dames-, heren- en kinderkleding

Dames en heren T-shirts van duurzame kwaliteit gemaakt van 100% biologisch katoen.

Er is geen enkel kledingstuk zo veelzijdig als het T-shirt. Het is een klassiek kledingstuk dat waarschijnlijk nooit zal verdwijnen uit het modebeeld. Dat komt omdat je T-shirts met veel kledingstukken kunt combineren. Bovendien kun je een shirt in elk seizoen dragen. In de winter bijvoorbeeld dragen veel mensen een T-shirt onder hun bovenkleding zodat ze het warmer hebben. Wanneer je kiest voor dames en heren T-shirts van Future-Icon dan kies je voor een kwaliteit T-shirt dat jaren meegaat. Bij Future-Icon vind je dames en heren T-shirts van World Citizen, Money Calling en met badge, maar ook C.E.O. T-shirts, Future Icon Brand T-shirts of Future Icon initialen T-shirts. Voor welk shirt je ook kiest, je kiest altijd voor een duurzaam, kwaliteit T-shirt gemaakt van 100% biologisch katoen!

Dames T-shirts om oneindig mee te combineren.

Dames T-shirts zijn onmisbaar en je vindt deze dan ook in elke garderobe. Dit komt omdat je een shirt bij elke outfit kan dragen. Zo past het klassieke dames T-shirt met bijvoorbeeld een exclusieve print en het signature Future-Icon Label perfect bij elke outfit. Draag je T-shirt op een lange broek gecombineerd met een mooi vest. Je kunt je shirt ook dragen op een rok met een leuke blazer. Je creëert hiermee een eenvoudige, maar stijlvolle look en daarmee ben je klaar om naar een feestje of evenement te gaan. Het dames T-shirt van Future-Icon is ook gemaakt van 100 % biologisch katoen. 

Heren T-shirt dat geschikt is voor elke outfit.

Een basic heren T-shirt hoef je niet alleen als onderkleding te dragen al is het wel lekker om onder een overhemd of hoodie een fijn shirt van 100 % biologisch katoen te dragen. Maar de heren T-shirts van Future-Icon zijn prima te dragen in de zomer zonder dat je er iets overheen draagt. Maak het niet onnodig ingewikkeld maar kies voor een eenvoudig basic heren T-shirt gemaakt van 100 % biologisch katoen. Het heren T-shirt van Future-Icon wordt duurzaam gemaakt en gaat jaren mee. Heb je nog geen basic shirt met exclusieve uitstraling in je kast liggen kijk dan eens op de website van Future-Icon.

Future-Icon.

Zoals gezegd is Future-Icon een Nederlands kledingmerk. De Future icon kenmerken zijn:

  •         Duurzame kleding
  •         Gemaakt van 100% biologisch katoen eventueel aangevuld met maximaal 15% gerecycled polyester.
  •         Het polyester zal nooit de huid raken
  •         Unieke uitstraling
  •         Hoge kwaliteit 

Zo weet je zeker dat T-shirts, maar ook de sweaters en hoodies van Future-Icon altijd zacht aanvoelen. Future-Icon is een street fashion merk dat sterk in opkomst is. Dat komt omdat het street fashion merk Future-Icon een Nederlands kledingmerk is, met een unieke uitstraling, dat kleding van hoge, duurzame kwaliteit verkoopt voor het hele gezin.

Retourneren van bestelde artikelen.

Een besteld artikel mag je altijd, binnen 14 dagen, retour sturen. Je kunt het artikel ruilen of je geld terug ontvangen. Meld even, per e-mail, info@future-icon.com, dat je het artikel terug stuurt en waarom. Wij sturen je dan een PostNL-retourlabel en de instructies toe. We storten het geld terug via de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Dat doen we zodra we jouw artikel in goede staat retour hebben ontvangen.