Trainingsbroek met borduur van Future-Icon

49,95

Get comfortable met de trainingsbroek met borduur van Future-Icon! Dit uiterst zachte en kwaliteitsvolle trainingsbroek is het kledingstuk wat niet mag ontbreken in de garderobe. Sporten, chillen op de bank of Casual Sunday? De trainingsbroek met borduur is een absolute musthave voor heren, dames en kinderen! 

De koordjes in de tailleband, de voorzakken en de achterzakken maken de trainingsbroek een ware klassieker. Ook het 3D borduursel in de broekspijp geeft dit kledingstuk een exclusieve, duurzame look waar wij als Future-Icon 100% voor staan. De trainingsbroek met borduur is ook te bestellen als compleet trainingspak.

Bij Future Icon werken we met fabrieken die voorrang geven aan organische of gerecyclede materialen die zorg dragen voor jouw huid én het milieu. Daarmee voldoet de volledige productieketen aan de strengste milieucertificeringen en -labels van de huidige markt.

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester

 

Artikelnummer: FI569-grey-embro Categorieën: ,

Beschrijving

Voor deze Future-Icon trainingsbroek met borduur werken we uitsluitend met fabrieken die voorrang geven aan organische of gerecyclede materialen die zorg dragen voor jouw huid én het milieu. Daarmee voldoet de volledige productieketen aan de strengste milieu certificeringen en -labels van de huidige markt. De trainingsbroek met borduur bestaat uit 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester, en is ook te bestellen als tracksuit.

Bij het vervaardigen van biologisch katoen maken we gebruik van de GOTS standaard. (Global Organic Textile Standard) Dit is de strengste certificering voor textiel van biologische vezels. Het label bevestigt dat het katoen verbouwd wordt zonder ggo’s of chemicaliën en dat tijdens het bewerken en verven geen verboden giftige stoffen worden gebruikt.

De sociale normen opgelegd door de Internationale Arbeidsorganisatie worden door de hele productieketen nageleefd.  We willen er zeker van zijn dat onze kleding altijd comfortabel en super zacht aanvoelt. Daarom zorgen we ervoor dat het gerecyclede polyester, gemaakt uit petflessen, nooit in direct contact komt met de huid. 

Extra informatie

Gewicht0,3 kg
Maat

L, M, S, XL, XS, XXL

Kleur

Grijs

Stof & materiaal

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester

Wasinstructies

Niet in de droger, Wassen op normaal programma (30 graden)

Gewicht (GSM)

350GSM